Søges: Speciallæge i neurologi til velfungerende epilepsicenter - Tiltrædelse snarest

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en speciallæge i neurologi til vores speciallægeteam med tiltrædelse 1. september 2024 eller snarest derefter. Ansættelsen kan være som afdelingslæge eller overlæge afhængigt af kvalifikationerne. Stillingen omfatter deltagelse i vagt.

Neurologisk afdeling tilbyder en bred vifte af behandlingstilbud til voksne med epilepsi både gennem indlæggelse og i ambulante forløb. Vores rolle som tertiært epilepsicenter at behandle særligt komplicerede epilepsipatienter fra hele landet. Vi lægger særlig vægt på at fastholde kontinuiteten i behandlingsforløbet og hver speciallæge er personligt ansvarlig for behandlingen af egne patienter såvel under det ambulante forløb som under indlæggelse. I behandlingen tages der udgangspunkt i en helhedsforståelse af patienternes sygdomshistorie for at sikre det gode patientforløb og et holdbart resultat af behandlingen.

Neurologisk afdeling har omkring 130 fuldtidsstillinger fordelt på Afsnit for Voksne med Epilepsi, Afsnit for Psykoterapi, Afsnit for Epilepsi med Handicap samt Langtidsafsnit for epilepsi. Afdelingen er meget velfungerende og har et højt aktivitetsniveau. Der lægges stor vægt på det tværfaglige samarbejde, involvering og inddragelse af patienter og pårørende, samt at høj faglighed, udvikling og forskning er i fokus.

Læs mere i stillings- og funktionsbeskrivelsen i opslaget på vores hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, kontakt da gerne sundhedsfaglig direktør Mads Ravnborg på tlf. 20865447 eller mail: maher@filadelfia.dk

Stillingen kan søges online via www.filadelfia.dk gå ind via job-presse, jobbørs, ledige job.

Ansøgningsfristen er mandag den 3. juni 2024 kl. 12.

Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 10. juni kl. 14-16.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Neuropsykologisk Afdeling, Kolonivej, 4293 Dianalund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051878

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet