Pris op til 3,3 mio. kroner: Se de dyreste boliger i Dianalund

Profilbillede
dato

Synes du også, at det spændende at sammenligne boligpriser i Dianalund? Det er altid godt at orientere sig, så man har et overblik over boligmarkedet.

Vi har her samlet Dianalunds dyreste huse, så du kan drage paralleller mellem pris, kvadratmeter og beliggenhed.

Det koster i gennemsnit nu 12.837 kroner at købe en kvadratmeter bolig i Sorø Kommune.

Det svarer til, at en typisk villa på 130 kvadratmeter nu koster 1.668.810 kr.

De 6 dyreste boliger i Dianalund koster derimod 18.175 kroner pr. kvadratmeter. Disse luksusvillaer koster altså 42 procent mere end en gennemsnitsvilla i Sorø Kommune.

Det kan skyldes flere ting, men det som virkelig kan hive en villa op i pris er udsigt til vand. Om det så er til sø eller hav. Nærhed til skov og anden natur påvirker også priserne positivt.

Det, der trækker op, kan også være en unik, arkitekttegnet villa med unikke løsninger, højt til kip og måske en kendt arkitekt, der har tegnet stregerne og gjort det ene og alene for denne villa.

Men beliggenhed går aldrig af mode og kan trække mere op, end hvis villaen er arkitekttegnet. Ofte kan det være en god investering at bygge en lækker villa, hvis man har den gode udsigt. Men det kræver naturligvis en høj investering, som man kan se på priserne for de dyreste villaer. Omvendt skal man passe på med at smide alt for mange penge i et hus, hvis beliggenheden er dårlig eksempelvis tæt på en motorvej eller langt væk fra større byer og dermed arbejdspladser. Det kan være svært at få disse penge hjem igen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Boliga.dk.
Kilde: Boliga.dk