Midt- og Vestsjællands Politi: Seneste nyt fra Dianalund - tirsdag den 27. oktober

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Dianalund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Skjoldenæsvej, Jystrup Midtsj.

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Havslunde, Himmelev, Roskilde
Søndre Parkvej, Ringsted
Kløvervej, Kirke-Hyllinge
Krotoften, Borup
Stenhøjparken, Borup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Elvervej, Kalundborg

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Mange tilsyn og kontroller gennemført efter nye COVID-19-regler

Patruljer fra Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte i løbet af mandagen og natten til i dag tirsdag i alt 65 kontroller af lokaliteter og forretningssteder mv. i anledning af de nyeste restriktioner i COVID-19-lovgivningen. Politiet noterede sig ikke nogen overtrædelser af den gældende lovgivning, herunder de nyeste regler, der blev indført fra i går mandag. Forsamlingsforbuddet blev nemlig sænket fra 50 til 10 personer, og det blev forbudt at sælge alkohol efter kl. 22.00. Politiet havde indledningsvist fokus på især tankstationer og kiosker med hensyn til forbud mod salg af alkohol, men bødeblokken forblev i lommen den første dag med de nye regler. Både vejledning og kontroller med forbuddet mod salg af alkohol efter kl. 22.00 fortsætter i den næste tid i hele politikredsen.

----------------

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 06.54 fik politiet en melding om, at der var sket et færdselsuheld i det nordgående spor ved afkørsel 27 Greve N, idet flere biler var stødt sammen. En patrulje kørte til uheldsstedet, hvor det viste sig, at ingen personer var kommet til skade ved uheldet i den tætte morgentrafik. En 33-årig kvinde fra Greve havde under kørslen for sent opdaget, at de forankørende bremsede på grund af kødannelse, så hun påkørte bilen foran, og som blev skubbet frem i den næste bil. Politiet registrerede blot parterne i uheldet og forlod stedet kl. ca. 07.30, så køen kunne afvikles.

Mistænkelig mand på terrassen – Granlyvej, Fårevejle St. – Odsherred

Kl. 09.54 anmeldte en 19-årig mand fra Fårevejle St., at han kl. ca. 09.45 var kommet hjem og havde bemærket en fremmed mand stå på terrassen. Manden stak hurtigt af fra stedet, hvorefter anmelderen slog alarm til politiet. En hundepatrulje blev sendt til området for at lede efter manden, der blev beskrevet som: mand, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, blå øjne, iført sort tøj og grå elefanthue. Ifølge anmelderen var manden desuden udstyret med både et koben og en hammer. Desværre lykkedes det ikke politiet at finde manden, så hans ærinde på stedet kunne afklares. Politiet kunne dog have en formodning om, at manden måske ville lave et indbrud på stedet ud fra anmelderens beskrivelse af det medbragte værktøj.

Politiet i Nykøbing Sj./Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området mandag formiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Hurtig narkobilist – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 10.10 anholdt færdselspolitiet en 20-årig mand fra Sorø for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en varebil i sydlig retning på motorvejen. Færdselspolitiet havde fået øje på bilisten, der kørte noget hurtigere end de tilladte 110 km/t på strækningen ifølge skiltningen på motorvejen. En hastighedsmåling afslørede, at bilisten kørte mindst 146 km/t, hvorfor færdselspolitiet standsede varebilen, så den 20-årige kunne sigtes for hastighedsforseelsen. Føreren blev så på grund af narkotikapåvirkningen kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer på grund af mistanke om påvirkning af hash under kørslen. Den 20-årige vil senere høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og sagerne mod ham skal afgøres.

Færdselsuheld – Vesterbro / Møllegårdsalle, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 10.55 rykkede politiet ud til et mindre, materielt færdselsuheld i krydset mellem Møllegårdsalle og Vesterbro, idet en personbil og en lastbil var stødt sammen. Det viste sig, at en 70-årig mand fra Nykøbing Sj. var kørt i en personbil ad Møllegårdsalle mod nord, da han i krydset ved Vesterbro kørte for langt frem over vigelinjen. Det medførte, at han kørte ind i højre side på bagenden af en sættevogn, der af en 57-årig mand fra Solrød Strand blev ført mod øst ad Vesterbro. Der var kun sket materiel skade ved uheldet, som politiet optog en rapport om på grund af mistanke om overtrædelse af færdselsloven for den 70-åriges vedkommende.

Ulovlig knallert – Stadionvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 11.28 standsede færdselspolitiet en 15-årig dreng fra Vig på en knallert, som politiet mistænkte for at have fået foretaget konstruktive ændringer. En kontrolmåling på et rullefelt afslørede, at knallerten kunne køre mindst 52 km/t mod højst tilladt 30 km/t. Den 15-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven og kan nu ud over en bøde forvente en betinget frakendelse af retten til at føre lille knallert.

Bilbrand gav trafikale udfordringer – Tune Landevej, Greve

Kl. 16.23 ønskede brandvæsnet assistance fra politiet, fordi brand i en bil gav trafikale udfordringer på Tune Landevej ved krydset med Mosede Landevej. En 55-årig mand fra Karlslunde opdagede brand i sin bil under kørslen, så han fik tilkaldt brandvæsnet til at slukke en brand tæt på benzintanken. Politiet hjalp med trafikafviklingen, indtil den brændte bil var blevet skubbet ind til siden, så den ikke spærrede for trafikken mere. Ingen personer kom til skade ved branden, som politiet ikke fandt grundlag for at undersøge nærmere.

Færdselsuheld – part flygtet – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 18.11 skete et mindre færdselsuheld på Jernbanevej ved sidevejen Harhoffs Alle, da en 27-årig kvindelig bilist fra Haslev blev påkørt bagpå. Hun var under kørsel med lav hastighed ad Jernbanevej mod vest bremset op, fordi en forankørende var i færd med at svinge til højre ad Harhoffs Alle. En fremmed personbil bag kvindens bil påkørte bagenden på hendes bil, men standsede ikke efterfølgende for at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Føreren af personbilen fortsatte sin kørsel væk fra uheldsstedet, så politiet har optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret den skadevoldende bilist. Den 27-årige kvinde kunne køre fra stedet i sin bil og ville efterfølgende blive undersøgt på skadestuen for eventuelle skader i nakken. Hun kunne ikke beskrive flugtbilisten yderligere ud over, at der var tale om en personbil.

Politiet i Ringsted hører gerne fra den skadevoldende bilist eller personer, der måtte have været vidne til sammenstødet og bilistens kørsel væk fra uheldsstedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Høje brag i området – Anders Plougs Alle, Greve

Kl. 19.30 fik politiet via alarm 112 melding om, at en ung mand havde henvendt sig til nogle vagter, fordi han havde hørt nogle høje brag i området. Det tolkede han som skudafgivelse, hvor et par biler muligt havde været involveret. Anmeldelsen medførte udrykninger med flere politipatruljer til området, som blev afspærret i en kortere periode, medens politiet foretog undersøgelser for at få af- eller bekræftet, om der var tale om egentlig skudafgivelse. Politiet fandt imidlertid hverken vidner, der kunne bekræfte anmeldelse, spor efter skyderi eller kvæstede personer, så patruljerne forlod området kl. ca. 20.30 uden at have fået klarlagt, hvad der var årsag til den unge mands reaktion og henvendelse til vagterne.

Færdselsuheld – Nørregade, Ringsted

Kl. 22.38 rykkede politiet ud til et mindre færdselsuheld, hvor to bilister var involveret. Ingen af parterne var kommet til skade ved uheldet, der skete, da en 49-årig kvinde fra Fuglebjerg foretog en U-vending på Nørregade ud for en tankstation. Forinden var hun kørt ad Nørregade mod syd med en 56-årig kvinde fra Dianalund bagved. Da den forreste kvinde lavede U-vendingen, blev hun påkørt på siden af bilen af den bagfra kommende bilist. Politiet har optaget rapport om uheldet ud fra en mistanke om, at færdselsloven kan være overtrådt i forbindelse med vendingen.

Spirituskørsel – Landevejen, Gislinge – Holbæk

Kl. 02.18 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Jyderup for spirituskørsel i en varebil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.
Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Flere artikler