Gratis fællesspisning og fejring af Sindets dag i Dianalund

dato

Kom og deltag i en hyggelig aften med fællesspisning og fejring af Sindets dag i Dianalund Borgerhuset. SIND Ringsted-Sorø inviterer til en gratis begivenhed, der støttes af Velliv Foreningen. Husk at tilmelde dig senest den 30. september.

Fællesspisning og fejring
Torsdag den 10. oktober 2024 kl. 17:30 inviterer SIND Ringsted-Sorø til en hyggelig aften i Dianalund Borgerhuset. Arrangementet byder på lækker mad og fællesspisning, hvor psykisk sårbare og ensomme kan mødes og fejre Sindets dag sammen.

Begrænset antal pladser
Der er et meget begrænset antal pladser til arrangementet, så det er vigtigt at tilmelde sig hurtigst muligt og senest den 30. september. Husk, at du har mulighed for at tilvælge kørsel ved tilmelding, hvis du har behov for det.

Gratis deltagelse
Arrangementet er gratis og henvender sig primært til psykisk sårbare og ensomme. Det er en fantastisk mulighed for at mødes med andre i samme situation og nyde en aften med god mad og godt selskab.

Praktisk information
Dato: Torsdag den 10. oktober 2024
Tid: Kl. 17:30
Sted: Dianalund Borgerhuset, Sømosevej 44, 4293 Dianalund
Entré: Gratis
Arrangør: SIND Ringsted-Sorø
Tilmeldingsfrist: Senest den 30. september

Vi glæder os til at se dig til en dejlig aften!

De bedste hilsner,
Bestyrelsen, SIND Ringsted-Sorø

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut