Falck indvier nye ambulancestationer i Næstved Syd og Dianalund

Foto: Falck.
dato

I forbindelse med Falcks ambulancekontrakt med Region Sjælland, åbnes dørene til to helt nye ambulancestationer i Næstved Syd og Dianalund den 24. april 2024.

Ambulancestationerne i Næstved Syd og Dianalund er en del af den nye ambulancekontrakt mellem Falck og Region Sjælland, som trådte i kraft den 1. februar 2024.

Stationen i Næstved Syd huser fire ambulancer og stationen i Dianalund huser en ambulance. De nyrenoverede baser vil fremadrettet blive ledet af områdeleder i Falck Daniel Gertsen (Næstved Syd) og Anders Bruun Rasmussen (Dianalund), og vil tilbyde nye og moderne faciliteter for ambulancepersonalet.

”De nye ambulancestationer har været et vigtigt skridt i vores og regionens arbejde med at sikre hurtig og effektiv hjælp til regionens borgere. Jeg er stolt over vores dygtige ambulancereddere, som dagligt yder en uvurderlig indsats i vores region. Og jeg er glad for at kunne tilbyde dem nye og moderne stationer." siger Martin Betzer, Falcks ambulancedirektør i Region Sjælland.

Pressen er velkommen til at deltage i indvielserne af de nye ambulancestationer, som vil finde sted onsdag den 24. april 2024:

Næstved: kl. 12 til 13 på Glarmestervænget 6, 4700 Næstved 

Dianalund: kl. 09 til 10 på Industri Vest 6, 4293 Dianalund.

Kilde: Falck
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.