Vikar til botilbud i naturskønne omgivelser - Skab en meningsfuld hverdag for voksne med funktionsnedsættelse

Profilbillede
dato

Er du god til mennesker, stærk i relationer og rolig i din fremtoning? Kan du lide at være udenfor og bruge naturen aktivt? Og kan du træde til, når vi har brug for dig i dag-, aften- og weekendvagter?

Kort om Fredskovvej
Fredskovvej ligger i naturskønne Dianalund og er et botilbud for voksne mennesker med stor funktionsnedsættelse og tydelige autismelignende udfordringer.

Her bor lige nu 10 borgere, og inden så længe kan vi rumme i alt 14 borgere, da vi netop har gennemgået en større renovering. I den forbindelse har vi fået suppleret vores i forvejen fantastiske udeomgivelser med bl.a. sansehave, drivhus, bålplads med pizzaovn, udendørs fitness, percussion-instrumenter og boldbaner.

Ligesom alle andre har vores borgere brug for at blive set, hørt og forstået, og dette er derfor det fælles etiske kompas, som vi alle arbejder udfra hver dag. Kort fortalt er vores kerneopgave at støtte borgerne i at få 'et godt liv med deltagelse i fællesskabet', hvilket kræver en kontinuerlig, omsorgsfuld og veltilrettelagt pædagogisk indsats.

Christian, som har været vores vikar i halvandet år, fortæller:
'Det bedste ved mit arbejde er de dage, hvor jeg kan mærke på beboeren, som jeg er sammen med, at jeg er med til, at beboeren får en overskuelig og god dag. Udover dette er det næstbedste, at der ikke er nogle dage, der er ens. Vores borgere kan have en dårlig eller udfordrende dag, som jeg forhåbentligt kan være med til at vende, så det ender med at blive en god dag. På den måde bliver jeg også selv udfordret og kan udvikle mig, hvilket jeg synes er megaspændende'.

Dine primære opgaver
Sammen med erfarne kollegaer hjælper og støtter du borgerne i forhold til daglige gøremål, som sikrer dem en tryg og stabil hverdag.

Vi laver mange fysiske aktiviteter i løbet af dagen, såsom at cykle, gå ture og i det hele taget bruge vores omgivelser og lokalområdet. Derfor er det også vigtigt, at du trives med at være aktiv og udendørs.

Vores borgere er alle mobile og selvhjulpne, og de daglige plejeopgaver består derfor primært i at understøtte den personlige hygiejne, såsom at børste tænder og tage bad.

Du skal vikariere i forbindelse med sygdom og ferie, og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel og kan træde til, også med kort varsel, når behovet opstår.

Hvem er du?
Måske har du erfaring med eller kendskab til området og vores målgruppe, eller også kunne du godt tænke dig at få det. Det vigtigste er, du oprigtigt har lyst til at arbejde med mennesker, som har det svært, og være med til at give dem en god hverdag.

Vi forventer, at du

  • har en rolig fremfærd og hviler i dig selv
  • ikke lader dig så let skræmme af uventet eller udadreagerende adfærd (kan forekomme i en for borgeren presset situation)
  • har lytteevner ud over det sædvanlige
  • har sans for at aflæse kropssprog og andre kommunikative signaler
Vi har som arbejdsplads fælles fokus på høj trivsel og et godt arbejdsmiljø, da dette har stor indflydelse på, hvor godt vi lykkes med vores kerneopgave: at skabe en god hverdag for borgerne. Vi forventer derfor, at du bidrager positivt og er bevidst om din egen indflydelse ift. at skabe et godt arbejdsmiljø.

Hos os kommer du godt fra start
På Fredskovvej arbejder vi aktivt med introduktion og onboarding af nye medarbejdere, hvilket du også vil opdage, hvis du starter hos os. Inden du starter, får du tilknyttet en dygtig kollega, og dine første to dage vil gå med at blive introduceret til Fredskovvej og blive undervist i alt fra sundhedsfaglig praksis til vores pædagogiske tilgang til borgerne. Efterfølgende følger du en kollega i fire introvagter. Det betyder, at du får god tid til at lære opgaver, beboere og husets rytme at kende.

Ansættelsesvilkår
Du bliver en del af vores faste tilkaldevikarkorps, som træder til i forbindelse med sygdom og ferie. Dette kan både være på hverdage, i weekender samt dag og aften.

Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt.

Du bliver ansat som tilkaldevikar.

Vi indhenter referencer og straffeattest som led i ansættelsesprocessen.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil høre mere om stillingerne eller om Fredskovvej, inden du søger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Magnus Præstholm Heltoft Jørgensen på 2346 5835 hverdage mellem kl. 8 og 16, i uge 29 og 30 kan du kontakte botilbudsleder Bo Pihl på 2383 7955 hverdage mellem kl. 8 og 16.

Har ovenstående vakt din interesse?
Så tøv ikke med at sende dit CV og en kort ansøgning.

Søg via linket senest mandag den 5. august 2024
Vi holder samtaler løbende.

Om Borgercenter Handicap (BCH)
Borgercenter Handicaps kerneopgave er at understøtte og skabe forudsætninger for, at københavnere med handicap kan udfolde deres potentiale for livskvalitet og mestring af eget liv. Som medarbejder i Borgercenter Handicap bliver du en del af et udviklende og stærkt fagligt fællesskab, hvor vi står sammen om at gøre en forskel for andre. Læs mere om os på Handicap | Socialjob (kk.dk)INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6073639

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet