Pædagog til specialpædagogisk tilbud

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

                                   
På Ruds Vedby Skole arbejder alle frem mod et mål: Områdets børn og unge skal have de bedste rammer for udvikling på deres egen lokale skole.

Vi søger en pædagog til ansættelse pr. 1 august 2023

Ruds Vedby Skole er beliggende i en mindre stationsby på Vestsjælland. Borgerne i byen ønsker alle et stærkt lokalmiljø, hvilket skolen i høj grad skal, og vil, bidrage til. Det er med det udgangspunkt, vi vil åbne verden for vores elever.
Skolen er præget af et kæmpe engagement hos personalet, forældre og elever, som rigtig gerne vil bidrage til skolen. Derfor har skolen stolte traditioner for at lave faste arrangementer hvert år, som inddrager hele byen. Byen, borgerne og skolen har en stærk tæt forbindelse.

At arbejde i vores dejlige by er helt særligt, vi lover dig en plads i et stærkt fællesskab med dygtige og glade kolleger og ikke mindst fantastiske børn og unge.
Vi søger dig, som brænder for at lave god skole, på en arbejdsplads med rig mulighed for indflydelse og fleksibilitet. Du vil møde dedikerede professionelle kollegaer, som også vil fællesskabet. Små nære teams lægger til grund, for vores samarbejde på tværs af hele skolen. Vi kerer os for de gode traditioner med hyggeligt samvær, brød og kageordning, og andre tiltag som styrker fællesskabet blandt alle ansatte.

Vi søger dig, som er robust og tænker kreativt og anderledes. Dig, som udover din faglighed måske kan lide at spille musik, bygge ting i træ, eller lave spændende orienteringsløb i skoven. Vi tænker gerne læring anderledes og tror på at møde eleverne i en kombination af praktisk arbejde og boglig undervisning. 
Vi søger en teamplayer og en samarbejdspartner, der tør tage ansvar, være nytænkende og ikke er bange for daglige udfordringer og som kan være omstillingsparat i en travl hverdag. 

I vores inkluderende tilbud har vi elever helt fra 0. - 9. klasse. Her venter en gruppe fantastiske børn med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder samt socio-emotionelle udfordringer. Vores børn kan være udfordrende i deres adfærd, og det kræver både tid og vedholdenhed at komme en på livet af dem.
Vi giver dem en plads i nærmiljøet, hvor de kan følges i skole med naboen, og lege sammen i frikvarterne, samtidig med, at vi sætter de rammer, som lige præcis de har brug for. 

Du er velkommen til at besøge skolen eller kontakte skoleleder Jonas Høgh Sloth 23677131 eller viceskoleleder Kristina Bøcher 61683445 for mere information.

I skoleåret 2023/2024 skal alle ansatte på skolen gennemføre et uddannelsesforløb i samarbejde med Center For Mentalisering

Ansøgningsfrist: 8. juni 2023                                                                                         Samtaler: uge 24
 
I Børn og Familier arbejder vi med Stærke Børnefællesskaber, baseret på vores 10 pædagogiske pejlemærker, fælles læringssyn og stærke overgange.

I Sorø Kommune ser vi mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, race, religion og etnisk tilhørsforhold. Værdigrundlaget i Sorø Kommune er: troværdighed, engagement og arbejdsglæde, dialog, åbenhed og anerkendelse.

Sorø Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Kommunen har godt 30.000 indbyggere og er beliggende midt på Sjælland i et naturskønt område med søer og skove. Sorø Kommune har ca. 2.500 medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sorø Kommune, Skolegade 19, 4291 Ruds Vedby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://soroe.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=c88f83b4-131b-40ab-be7c-89e7aa9b992b

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840278

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet