Natmedarbejdere til aktivitets- og botilbuddet Fredskovvej i Dianalund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om os
Fredskovvej er et aktivitets-/botilbud i Dianalund. Her bor 10 borgere. Vi er i gang med at udvide, så vi fremover kan huse 14 borgere. Alle borgere er mobile med varige og komplekse psykiske funktionsnedsættelser, som udviklingshæmning og autisme, der bevirker, at borgerne har behov for en højt specialiseret og særlig tilrettelagt pædagogisk indsats. Der kan forekomme udadreagerende adfærd.

Om jobbet og hverdagen på Fredskovvej
Dine opgaver tager afsæt i borgerens plan, hvor det pædagogiske fokus bl.a. er på at styrke det relationelle og skabe aktive, indholdsrige liv i samarbejde med borgerne. Plejeopgaverne er minimale, da alle borgerne er fysisk mobile. Vi lægger særligt vægt på, at du som natmedarbejder kan bidrage til tryghed for borgerne, sådan at de kan opretholde en almindelig døgnrytme.

De fleste af borgerne har et internt dagtilbud, hvor fysiske aktiviteter også er en del af aktivitetstilbuddet fx gåture, cykelture, boldspil, svømning og meget mere. Afhængig af borgernes motivation for dagen kan det betyde, at borgerne er hjemme i løbet af dagen. Borgernes morgenrytme understøtter, at de ikke har travlt med at komme ud ad døren om morgenen, da vi er et internt dagtilbud. Det betyder, at vi ikke har stramme spidsbelastninger, men et relativt roligt tempo og en dagsstruktur, der følger borgernes behov.

Vi er 23 gode kolleger til 10 borgere. I hverdagen bruger du tid på at hjælpe borgerne i alle natten aktiviteter, der særligt kan handle om at skabe tryghed og omsorg. Derudover skal du også hjælpe med at få borgerne op om morgenen og journalisere nattens aktiviteter. Desuden er der en række andre opgaver, som du eventuel skal varetage. Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • eventuel har erfaring med at arbejde på en døgninstitution
  • kan støtte beboerne i personlig pleje
  • kan arbejde i et miljø, hvor beboerne til tider kan være udadrettede i deres adfærd
  • har forståelse for at arbejde med struktur og mål som pædagogisk værktøj
  • har gode samarbejdsevner, og at du kan arbejde med andre faggrupper
Vi ser mangfoldighed som en ressource, og vi er stolte af at have en medarbejdergruppe, der alle har forskellige baggrunde, fagligheder og evner, som de kan sætte i spil i samarbejdet med borgerne. Din baggrund, faglig eller kulturel, er derfor ikke vigtig for os.

Hos os får du

  • dygtige og engagerede kollegaer
  • grundig oplæring
  • en daglig ledelse baseret på tillid
  • en arbejdsplads, hvor du har indflydelse og ansvar
  • tværfagligt samarbejde
Løn- og ansættelsesvilkår
Vi har både ledige faste stillinger og vikariater. Din arbejdstid vil ligge indenfor tidsrummet kl. 22.30-07.30 – afhængig af, hvad vi aftaler. Stillingerne er som udgangspunkt på 34 timer ugentligt. Ansættelse sker efter gældende overenskomst, og vi indhenter referencer samt straffeattest som led i ansættelsesprocessen. I Københavns Kommune kan ansættelsen først begynde, når vi har indhentet straffeattest.

Yderligere information
Hvis du vil høre mere om jobbet som natmedarbejder eller om os, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Jan Thulstrup på 2497 6193.

Vi ser frem til at modtage dit CV og en kort ansøgning.

Søg via linket senest onsdag den 28. juni 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192356&DepartmentId=20451&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845094

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet