Klinisk kvalitetskonsulent for Filadelfia søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Stillingen som klinisk faglig kvalitetskonsulent for Filadelfia er ledig, og ønskes genbesat med en sygeplejerske med kompetence i kvalitetsudvikling og forbedringsarbejde.

Vi ønsker en person med gode samarbejdsevner, som kan arbejde metodisk, struktureret og selvstændigt. Gode kompetencer i skriftligt og mundtligt formidling er afgørende.

Kvalitetskonsulenten er ressourceperson og sparringspartner for direktion, ledere og medarbejdere, der arbejder med kvalitet vedrørende udvikling og implementering af Nationale Mål i Sundhedsvæsenet, patientsikkerhed, utilsigtede hændelser og patienttilfredshedsundersøgelser m.m. Varetager desuden opgaven som D4 redaktør.

Kvalitetskonsulenten refererer direkte til direktionen.

Om Filadelfia

Filadelfia er Danmarks eneste specialhospital for patienter med epilepsi.

Gennem mere end 125 år har ambitionen altid været at gøre en forskel for patienter, beboere og pårørende gennem et stærkt fagligt og medmenneskeligt fokus - det er det fortsat. Filadelfia har en afdeling for børneepilepsi og to subspecialer inden for neurologien - epilepsi og erhvervet hjerneskade. Derudover driver Filadelfia 3 sociale botilbud. Vi har en holistisk tilgang til diagnosticering, behandling og rehabilitering og har et beredskab, som er parat til at hjælpe familien. Med 6000 ambulante patienter og 1350 indlæggelser årligt har Filadelfias forskning et særligt grundlag for at udvikle og forske til gavn for patienterne. Hvert år publicerer Filadelfia ca. 100 forskningsartikler i nationale og internationale videnskabelige tidsskrifter. Filadelfia har 800 medarbejdere og er en non-profit selvejende organisation med selvstændig bestyrelse.

Yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte sundhedsfaglig direktør Mads Ravnborg tlf. 20865447.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Se stilling- og funktionsbeskrivelse i opslaget på vores hjemmeside.

Søg stillingen online via www.filadelfia.dk

Ansøgningsfrist er mandag den 18. marts 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Direktionssekretariat, Kolonivej, 4293 Dianalund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003582

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet