Center for Neurorehabilitering - Filadelfia(CfN) søger sygeplejerske eller social og sundhedsassistent til nattevagt fra 1. januar 2024 eller snarest

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for:

  • tværfagligt samarbejde når det er allerbedst
  • at gøre en stor forskel for mennesker, der for nylig er ramt af en hjerneskade
  • mono- og tværfaglig udvikling på daglig basis i et anerkendende og ambitiøst fagligt miljø

-så skulle du tage at søge en stilling som nattevagt hos os

CfN-Filadelfia yder intensiv neurorehabilitering til voksne, som har pådraget sig moderate til svære følger efter hovedtraume, apopleksi eller anden form for erhvervet hjerneskade. Vores døgnklienter er indskrevet i gennemsnit 2-5 måneder.

Hvem er vi

CfN hører under Epilepsihospitalet Filadelfia, som er en selvejende non-profit institution. Filadelfia driver såvel en forskningsafdeling samt en uddannelsesafdeling, hvor kurser inden for neurorehabilitering med undervisere fra ind- og udland løbende tilbydes.

CfN er indrettet med moderne faciliteter, der sætter de bedste rammer for neurorehabiliteringen. Udendørs har vi etableret et stimulerende træningsmiljø og vi har desuden fri adgang til Filadelfias store grønne områder

Hvad kan vi tilbyde

Stillingen i nattevagt en normeret til 28 timer / uge og der indgår vagt hver 2. weekend.

I CfN modtager nye kolleger målrettet introduktion til specialet over en længere periode, og der er gode muligheder for at videreudvikle sig både fagligt og personligt gennem kurser, supervision og sparring monofagligt samt tværfagligt med vores erfarne fagprofessionelle (neurologer, neuropsykologer, audiologopæder, socialrådgivere, sygeplejersker/SSAer, ergoterapeuter og fysioterapeuter). CfN inviterer regelmæssigt eksterne specialister til at afholde temadage og bidrage med klinisk supervision.

Sygeplejen i CfN-Filadelfia tager udgangspunkt i egenomsorgsprincipperne. Sygeplejen har særlig fokus på patientens samt dennes pårørendes ændrede livssituation.

Som nattevagt i CfN-Filadelfia er man et vigtigt led i den enkelte patients rehabilitering i det søvn, hvile, korrekt håndtering og lejring i løbet af natten, anses for lige så vigtig som den rehabilitering der foregår resten af døgnet

Grundlæggende har vi tværfagligt fokus på guidet interaktionsterapi (Affolter-modellen®), holdnings- og bevægelsesfacilitering (Bobath-konceptet), Integration af Neurodynamik i Neurorehabilitering (INN®) samt Kinaesthetics,og neuropsykologiske principper i et tæt tværfagligt integreret samarbejde (interdisciplinært) og foregår i funktionelle dagligdags aktiviteter (ADL) og lystbetonede interesseområder for klienten.

Som nattevagt i CfN modtager du god introduktion til specialet samt gode muligheder for at udvikle dine faglige kompetencer via supervision og gennem vores uddannelsesafdeling som udbyder kurser inden for specialet.

Vi søger en kollega som:

  • Har ambitioner om til stadighed at udvikle sig fagligt og personligt
  • Gerne med erfaring med neurorehabilitering eller anden relevant bred klinisk erfaring
  • Er idérig og handlekraftig i forhold til de ofte meget komplekse opgaver som vores patienter udfordrer os med
  • Er åbne, fleksible og engagerede, kan prioritere egne opgaver og samtidigt have et godt overblik

Yderligere oplysninger eller aftale om et evt. besøg i afdelingen fås ved henvendelse til oversygeplejerske Ulla Jensen tlf. 58 27 12 84

Læs mere om CfN, Filadelfia på hjemmesiden:

http://www.filadelfia.dk/epilepsihospitalet/neurorehabilitering

eller kontakt for at modtage vores virksomhedsbeskrivelse.

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende regional overenskomst med FOA eller DSR. Se stillings- og funktionsbeskrivelsen i opslaget på vores hjemmeside.

Vi ser gerne, at der søges online: http://www.filadelfia.dk/job-presse/jobs/jobsoegning.

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfrist 14. december 2023. Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 51.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sorø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (21-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Center for Neurorehabilitering, Kolonivej, 4293 Dianalund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947385

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet